Open sollicitatie

Wil je stage lopen bij het EMM, maar staat er op dit moment geen vacature voor jou op onze website? Dan kun je via deze weg een open sollicitatie insturen.

Op dit moment zijn alle stageplekken voor 2024 vergeven. We nemen vooralsnog geen open sollicitaties meer aan. Bedankt voor je interesse en houd onze website in de gaten voor toekomstige mogelijkheden.

Hiervoor verzoeken we jou om een motivatiebrief te schrijven van maximaal 500 woorden waarin je vermeldt wat je zou willen onderzoeken en waarom je interesse hebt in een stage bij het EMM. Mochten jouw ideeën en vaardigheden aansluiten bij de behoefte van het EMM volgt er een kennismakingsgesprek.

Wat we van jou verwachten

  • Je volgt een opleiding (hbo/wo) in een voor het EMM relevant vakgebied (e.g. politieacademie, strafrecht, criminologie);
  • Je hebt affiniteit met het thema mensenhandel/mensensmokkel;
  • Je hebt concrete ideeën over wat je wilt onderzoeken en staat open voor suggesties;
  • Je hebt goede onderzoeks- en schrijfvaardigheden;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent gemotiveerd, proactief en kan zelfstandig te werk gaan.

Een belangrijke randvoorwaarde voor het lopen van stage bij het EMM is dat er sprake moet zijn van waardevolle wederkerigheid. Dit houdt in dat de stage zowel een bijdrage moet leveren aan de kennis van het EMM als aan jouw persoonlijke en academische ontwikkeling. Op onze site vind je ook meer informatie over onze stageprocedure

Solliciteren

Wil je solliciteren? Vul dan het contactformulier in met als bijlage je motivatiebrief en CV. Je hoort zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Voer hier een geldig e-mailadres in. Bijvoorbeeld: ‘naam@domein.nl’.
Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact met u opnemen als wij een toelichting op uw vraag nodig hebben of het antwoord op uw vraag mondeling willen toelichten.
Opleiding
Geef in het geval van een stageopdracht aan bij welk opleidingsinstituut u momenteel onderwijs volgt
Documenten
Voeg een recente CV toe aan uw reactie
Voeg een motivatiebrief toe aan uw reactie waarin u uw motivatie voor de stageplek of vacature toelicht.
In dit veld kunt u eventuele opmerkingen met betrekking tot uw reactie plaatsen. Heeft u nog vragen voor ons? Dan kunt u deze eveneens in dit veld vermelden.
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Het EMM gebruikt uw persoonsgegevens om uw vraag te beantwoorden of uw reactie te behandelen. Uw gegevens bewaren we niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld. We bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. We delen uw gegevens niet met derden, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Persoonsgegevens
Akkoordverklaring(verplicht)