Contact

Via het contactformulier kunt u contact opnemen met het EMM. Situaties van mensenhandel of mensensmokkel kunt u niet bij het EMM melden, maar bij de politie of bij Meld Misdaad Anoniem.

Melden van mensenhandel en mensensmokkel

Bent u slachtoffer van mensenhandel of wilt u een situatie of vermoeden van mensenhandel of mensensmokkel melden? Hieronder kunt u lezen waar u moet zijn.
 

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in bij vragen of opmerkingen aan het EMM. We zullen uw vraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en beantwoorden.

Uw gegevens
Voer hier een geldig e-mailadres in. Bijvoorbeeld: ‘naam@domein.nl’.
Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact met u opnemen als wij een toelichting op uw vraag nodig hebben of het antwoord op uw vraag mondeling willen toelichten.
Vul indien van toepassing de naam van de organisatie in waar u werkzaam bent. Werkt u niet als professional binnen het domein mensenhandel? Geef dan uw rol aan.
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Het EMM gebruikt uw persoonsgegevens om uw vraag te beantwoorden of uw reactie te behandelen. Uw gegevens bewaren we niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld. We bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. We delen uw gegevens niet met derden, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Akkoordverklaring(verplicht)